Jesteś doświadczonym kucharzem i szukasz pracy w Irlandii? Jeśli tak, to jest to doskonała opcja na dołączenie do zespołu, który poszerza swoją ofertę dla nowych odbiorców! EPSN Workforce Poland dla naszego nowego Klienta - garstrobar w Irlandii (Galway) poszukuje:
- Sous Chef
- Jounior Sous Chef
- Chef de Partie
WYMAGANIA:
- doświadczenie zawodowe min. 2 lata
- mile widziane doświadczenie w pracy w restauracji hotelowej
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- znajomość procedur i przepisów BHP
- umiejętność pracy pod presją czasu
- komunikatywność, otwartość
- umiejętność pracy w zespole
OFERTA:- praca stała na warunkach irlandzkich - kontrakt roczny bez okresu próbnego
- wynagrodzenie 29,000-31,000 EUR brutto rocznie + napiwki
- opłacone zakwaterowanie na pierwszy miesiąc pobytu
- 40 godz./tygodniowo + możliwość płatnych nadgodzin
- zagwarantowane 20 dni płatnego urlopu + święta narodowe
- wsparcie w znalezieniu stałego zakwaterowania
- opłacony przelot na miejsce pracy
ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- profesjonalne przygotowanie posiłków
- dbanie o najwyższy standard pracy
- monitorowanie jakości przygotowywanych posiłków i przechowywania żywności
- bieżąca współpraca z zespołem
Zainteresowanych prosimy o przesyłanie Cv w języku angielskim na adres: praca@epsnworkforce.com