SOD PAWEŁ JANISZEWSKI



Mazowieckie
Warszawa


Wydrukuj
Wyślij na e-mail
Dodaj do ulubionych

Oferta pracy id: 128260 z dnia 2024-07-12

Samodzielny Pracownik Zaplecza Gastronomicznego - Warszawa


Samodzielny Pracownik Zaplecza Gastronomicznego

U W A G A  ! ! !

Aplikacje bez klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą brane pod uwagę.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Branża: GASTRONOMIA
Wymiar pracy: ETAT
Forma zatrudnienia: UMOWA O PRACĘ
Lokalizacja: WARSZAWA
Praca zdalna: NIE
Miejsce pracy dostosowane dla osób poruszających się na wózku: NIE

Agencja Zatrudnienia SOD-Janiszewski w ramach projektu ?TASMAN by SOD? skierowanego do osób z niepełnosprawnościami, poszukuje pracownika na stanowisko: SAMODZIELNY PRACOWNIK ZAPLECZA GASTRONOMICZNEGO

JEŚLI
- Chcesz mieć stabilne zatrudnienie
- Potrafisz pracować w zespole
- Posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku
- Potrafisz obsługiwać profesjonalny sprzęt gastronomiczny, np. zmywarkę

TWOJE OBOWIĄZKI
- mycie i dezynfekcja stolików, z zastosowaniem dedykowanych detergentów, na sali sprzedaży (przed, w trakcie i po zakończeniu pracy sklepu),
- zbieranie brudnej zastawy ze stołów oraz wózka przeznaczonego na nieczystości,
- mycie i wyparzanie naczyń, sprzętu gastronomicznego, sztućców itp.,
- opróżnianie koszy na śmieci (sala sprzedaży, zmywalnia),
- zamiatanie i pełne mycie podłogi na sali sprzedaży oraz zmywalni przed i po zakończeniu pracy,
- utrzymanie porządku w miejscu pracy,
- wycieranie mokrych naczyń i uzupełnianie ich zapasów w regałach,
- kompleksowe sprzątanie toalet dla klientów (mycie toalet, umywalek, luster, klamek, podłogi itp.).

CO OFERUJEMY
- STABILNE i BEZPIECZNE zatrudnienie na podstawie UMOWY O PRACĘ
- Praca w godzinach 8-15 lub 9-16
- Wynagrodzenie: 4500 zł brutto
- TERMINOWĄ wypłatę wynagrodzenia
- Pracę w stabilnej firmie istniejącej na rynku już prawie 100 lat

Wyślij swoje zgłoszenie bezpośrednio na adres biuro@tasmanbysod.pl
Temat maila: Samodzielny pracownik zaplecza gastronomicznego WARSZAWA
Masz dodatkowe pytania?
Zadzwoń: 661 661 275

PAMIĘTAJ O DODANIU KLAUZULI

W przesyłanych aplikacjach prosimy o dopisanie następujących klauzuli w swoim CV:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby obecnych rekrutacji prowadzonych przez SOD ? Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z  art. 6 ust. 1 lit. a) oraz art. 9 ust. 2 lit a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych),

TAK / NIE

oraz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez SOD ? Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a oraz art. 9 ust. 2 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

TAK / NIE
Data dodania: 2024-07-12
Oferta ważna do: 2024-08-09
Branże: Gastronomia; Produkcja;
Wymagane doświadczenie: Kilkuletnie (do 3 lat włącznie)
Wymagane wykształcenie: Brak wymagań
Forma zatrudnienia: Pełny etat
Poziom stanowiska: Pracownik fizyczny
Wynagrodzenie: 4500 - 4500 zł brutto
Możliwość pracy zdalnej: NIE