Oferta pracy id: 128260 z dnia 2024-07-12
Samodzielny Pracownik Zaplecza Gastronomicznego - Warszawa
Samodzielny Pracownik Zaplecza Gastronomicznego
U W A G A ! ! !
Aplikacje bez klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą brane pod uwagę.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Branża: GASTRONOMIA
Wymiar pracy: ETAT
Forma zatrudnienia: UMOWA O PRACĘ
Lokalizacja: WARSZAWA
Praca zdalna: NIE
Miejsce pracy dostosowane dla osób poruszających się na wózku: NIE
Agencja Zatrudnienia SOD-Janiszewski w ramach projektu ?TASMAN by SOD? skierowanego do osób z niepełnosprawnościami, poszukuje pracownika na stanowisko: SAMODZIELNY PRACOWNIK ZAPLECZA GASTRONOMICZNEGO
JEŚLI
- Chcesz mieć stabilne zatrudnienie
- Potrafisz pracować w zespole
- Posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku
- Potrafisz obsługiwać profesjonalny sprzęt gastronomiczny, np. zmywarkę
TWOJE OBOWIĄZKI
- mycie i dezynfekcja stolików, z zastosowaniem dedykowanych detergentów, na sali sprzedaży (przed, w trakcie i po zakończeniu pracy sklepu),
- zbieranie brudnej zastawy ze stołów oraz wózka przeznaczonego na nieczystości,
- mycie i wyparzanie naczyń, sprzętu gastronomicznego, sztućców itp.,
- opróżnianie koszy na śmieci (sala sprzedaży, zmywalnia),
- zamiatanie i pełne mycie podłogi na sali sprzedaży oraz zmywalni przed i po zakończeniu pracy,
- utrzymanie porządku w miejscu pracy,
- wycieranie mokrych naczyń i uzupełnianie ich zapasów w regałach,
- kompleksowe sprzątanie toalet dla klientów (mycie toalet, umywalek, luster, klamek, podłogi itp.).
CO OFERUJEMY
- STABILNE i BEZPIECZNE zatrudnienie na podstawie UMOWY O PRACĘ
- Praca w godzinach 8-15 lub 9-16
- Wynagrodzenie: 4500 zł brutto
- Wynagrodzenie: 4500 zł brutto
- TERMINOWĄ wypłatę wynagrodzenia
- Pracę w stabilnej firmie istniejącej na rynku już prawie 100 lat
Wyślij swoje zgłoszenie bezpośrednio na adres biuro@tasmanbysod.pl
Temat maila: Samodzielny pracownik zaplecza gastronomicznego WARSZAWA
Masz dodatkowe pytania?
Zadzwoń: 661 661 275
PAMIĘTAJ O DODANIU KLAUZULI
W przesyłanych aplikacjach prosimy o dopisanie następujących klauzuli w swoim CV:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby obecnych rekrutacji prowadzonych przez SOD ? Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a) oraz art. 9 ust. 2 lit a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych),
TAK / NIE
oraz
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez SOD ? Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a oraz art. 9 ust. 2 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
TAK / NIE
Data dodania: | 2024-07-12 |
Oferta ważna do: | 2024-08-09 |
Branże: | Gastronomia; Produkcja; |
Wymagane doświadczenie: | Kilkuletnie (do 3 lat włącznie) |
Wymagane wykształcenie: | Brak wymagań |
Forma zatrudnienia: | Pełny etat |
Poziom stanowiska: | Pracownik fizyczny |
Wynagrodzenie: | 4500 - 4500 zł brutto |
Możliwość pracy zdalnej: | NIE |